Vsa rolo vrata so že standardno opremljena s pogonsko enoto, ki vam nudi dodatno udobje in omogoča preprosto upravljanje, vrata pa se zvijejo v skrito omarico pod stropom, s čimer prihranite prostor. Zdaj boste lahko na stropni del namestili luči povsem po lastnih željah ali med letom pospravili svoje smuči.

Vrata so izdelana iz najkakovostnejših aluminijastih profilov in polnjena s posebno poliuretansko peno brez freona. Spodnji profil vrat je zaščiten z votlo gumijasto zaščito, ki vrata ščiti pred vremenskimi vplivi in obrabo, k odličnim izolativnim karakteristikam pa pripomorejo tudi tesnilne metlice, ki preprečujejo uhajanje toplote in pomagajo zmanjšati toplotne izgube v vašem domu.

Poseben dizajn vrat omogoča namestitev prozornih profilov, ki v garažo dovajajo dodatno svetlobo in tako pomagajo zmanjšati stroške osvetlitve.

Varnost in funkcionalnost

Vrata se ponašajo tudi z naslednjimi funkcijami:

  1. Protivlomilska zapora ščiti pred nepooblaščenim odpiranjem vrat z zunanje strani
  2. Foto celice in varnostni trak na robu zagotavljajo dodatno varnost, saj preprečujejo zapiranje vrat, če zaznajo oviro
  3. Distančniki med navijanjem ščitijo profile in tako omogočajo izredno tiho delovanje ter daljšo življenjsko dobo
  4. Ročno odpiranje vrat v sili z notranje strani omogoča odpiranje vrat tudi v primeru izpada elektrike
  5. Ročno odpiranje vrat v sili z zuanje strani je možno, če garaža nima drugega vhoda
  6. Dva tipa plošč: 77 in 100 mm

Garažna vrata so vam na voljo v široki paleti barv in zaključnih slojev, izbirate pa lahko celo med videzom lesa ali kovine, Ker se zavedamo, kako pomembno je, da vrata estetsko dopolnjujejo izgled vašega doma, vam ponujamo možnost izbire vam najljubše barve, ki se bo kar najbolje ujemala z vašimi okni, vrati, fasado in streho ter drugimi elementi vašega doma.

Barve garažnih vrat

Barve za 77 mm profile

Barve za 100 mm profile

Na voljo pa vam je tudi zaključni sloj v videzu lesa