Izdelujemo vse vrste zunanjih balkonskih in notranjih ograj iz železa, aluminija in inox-a….

Polnilo ograj je možno kombinirati s steklom, lesom, plastičnimi polnili in drugimi materiali.

Zunanje ograje protikorozijsko zaščitimo in po želji prašno ali mokro barvamo.

•  NOTRANJE IN ZUNANJE OGRAJE

•  BALKONSKE OGRAJE

•  VRTNE

•  STOPNIŠČNE

•  FRANCOSKE

balkonske ograje

Ob izbiri nove balkonske ograje ali ograje na terasi ne smemo pozabiti, da ima prvenstveno varnostno vlogo. Balkonske ograje, vrtne ograje ali stopniščne ograje morajo biti tudi funkcionalne, trajne, navsezadnje tudi dovolj lepe na pogled.

Aluminijaste balkonske ograje so večinoma sestavljene iz visoko-kvalitetnega eloksiranega in brušenega aluminija. Pri novogradnjah projektanti in posamezniki izbirajo med materiali, ki dolgotrajni in moderni ter ne potrebujejo posebnega vzdrževanja.

Primerne so za ograditev balkonov ali teras iz varnostnih ter vizualnih razlogov. Montaža se lahko vrši v tla ali od strani v stransko ploskev z bočnimi nosilci. Dobra lastnost aluminijastih ograj preprosta prilagodljiva montaža, ter majhna teža in velika varnost. Balkonske ograje iz aluminija kljubujejo vsem vremenskim nevšečnostim. Na ograjah se prstni odtisi ne poznajo. Obliko balkonske ograje prilagodimo željam stranke, saj lahko sama določi število horizontalnih ter vertikalnih prečk. Ograja se lahko se združuje z lesenimi elementi, steklom, pvc…

Balkonske ograje iz železa so lahko narejene iz kovanega ali navadnega železa. Balkonske ograje iz kovanega železa dajo vašemu domu poseben čar. Narejene so iz posameznih elementov, ki jih stranka izbere po svojem okusu. Montiranje balkonske ograje se lahko izvede na masivnih kovinskih stebrih ali se obesi na zunanje stene objekta.

Balkonske ograje iz železa antikorozijsko zaščitimo – vroče pocinkamo in po želji stranke prašno ali mokro obarvamo po Ral lestvici in patiniramo..