Tradicionalna zasnova vrat s sodobno funkcionalnostjo za najbolj zahtevne stranke.

VARNOST IN FUNKCIONALNOST

  1. Aluminijasta vodila na notranji strani vrat s tesnili in drsniki
  2. Ročno odpiranje vrat v sili v primeru izpada elektrike
  3. Distančniki med profili zagotavljajo dolgotrajno tiho delovanje
  4. Prozorni aluminijasti profili omogočajo dodatno osvetlitev prostora za vrati in tako pomagajo zmanjšati stroške elektrike
  5. AW100 profil je izredno lahek in napolnjen s posebno poliuretansko peno brez klorofluorokarbonov
  6. Varnostni trak na spodnjem robu zaustavi vrata, ko pridejo v stik oviro, kar pomaga preprečevati nesreče na delovnem mestu

Vrata lahko glede na lastne želje in potrebe dopolnite z okenskimi ali ventilacijskimi profili, prav tako pa lahko tudi kombinirate obe funkcionalnosti in ustvarite vrata povsem po meri. Okenski profili bodo poskrbeli za dodatno osvetlitev, z ventilacijskimi režami na profilih pa boste poskrbeli za zadostno prezračevanje prostora. Reže za prezračevanje in okenske profile lahko po vaši želji na vratih tudi razporedimo v obliko vašega logotipa in tako dodatno promoviramo vašo grafično podobo. Vrata brez teh funkcionalnosti pa po drugi strani zagotavljajo popolno zasebnost, zato je izbira povsem vaša.

Ker se zavedamo, da je v industrijskih objektih prostor izrednega pomena, so vrata razvita v skladu s potrebami industrijske uporabe. Ponujamo vam različne izvedbe rolo omaric, ki se povsem prilagajajo vašim potrebam.

Rolo omarice lahko brez težav namestimo na zunanji ali notranji strani vrat, pri tem pa lahko izbirate tudi med različnimi pogonskimi variacijami. Zunanja namestitev je zlasti primerna za objekte, kjer bi želeli prihraniti na prostoru na notranji strani vrat. V tem primeru mora biti pogon z rolo omarico povsem zaščiten pred vremenskimi vplivi, saj se le tako lahko zagotovi dolga življenjska doba. Notranja namestitev je mogoča povsod, kjer je na notranji strani vrat dovolj prostora, prednost tovrstne namestitve pa je v dodatni zaščitenosti pogona tako pred vremenskimi vplivi kot pred nepooblaščenim upravljanjem.

Rolo omarico lahko tudi naročite v isti barvi kot krila vrat in jo tako naredite manj vidno.

Z našo ponudbo razpoložljivih barv in zaključnih slojev boste lahko sekcijska garažna vrata povsem prilagodili svoji grafični podobi in elementom objekta ter tako celovito dopolnili svojo podobo.

Za vse, ki iščete nestandardne barve, ponujamo tudi možnost izbire katere koli barve iz RAL lestvice.

Barve industrijskih sekcijskih vrat