Garažna vrata UniTherm izpolnjujejo najstrožje zahteve z vidika odpornosti na veter in vodo ter zračno tesnost. Zahvaljujoč tem karakteristikam ta garažna vrata odlikuje izredno dolga življenjska doba in dolgotrajen privlačen videz. Vratne plošče INNOVO debeline 60 mm, izdelane iz najkakovostnejšega jekla in polnjene s posebno poliuretansko peno, ki zagotavlja dodatne izolativne lastnosti. Ob predvideni uporabi 4x dnevno vam bodo vrata brezhibno delovala kar 14 let.

Vrata UniTherm so posebej zasnovana, da dosegajo najstrožje standarde energetske učinkovitosti, kar jim zagotavljajo plošče INNOVO in posebno tesnjenje vrat, ki učinkovito zmanjšuje toplotne izgube tudi na najtanjših točkah ter tako pripomore k izboljšanju toplotne izolacije vašega doma. Ta vrata se ponašajo z odličnim koeficientom toplotne prevodnosti 0,33 W/m2K, zaradi česar so popolna rešitev za dopolnitev nizkoenergetskih in pasivnih hiš.

Unitherm izolacija

Plošče INNOVO so izdelane iz najkakovostnejšega jekla in polnjene z visoko izolativno 60mm peno. To jim daje odlične izolativne lastnosti, zaradi katerih so garažna vrata PRIME odlična rešitev za vgradnjo v nizkoenergetske in pasivne hiše. Zaradi svoje izolativnosti in učinkovitega tesnjenja pomagajo zmanjšati toplotne izgube, kar dodatno pripomore k zmanjšanju stroškov ogrevanja.

Prečni prerez INNOVO plošče z zaščito zgloba na notranji strani vrat.

  1. Pregibna zaščita za zglob
  2. Aluminijast profil za pritrjevanje pregibnih zaščit
  3. Pet plastno jeklo pri nosilcu tečaja
  4. Tesnilo zgloba plošče
  5. Skriti tečaj
  6. Poliuretanska pena

Posamezni varovalni in zaščitni sistemi teh garažnih vrat delujejo neodvisno drug od drugega, skupaj pa tvorijo funkcionalno celoto, ki varuje tako vas kot vaš dom. Zglobi in premični deli so prekriti z zaščitami, ki preprečujejo poškodbe in udarce, vrata pa so opremljena tudi z varnostno zavoro.

Vsa garažna vrata UniTherm imajo vgrajeno pogonsko enoto METRO, ki je tehnološko dovršen produkt uveljavljene družbe SOMFY. Pogonsko enote odlikuje inovativen minimalistično brezčasen dizajn ohišja v črni in beli barvi, ki v kombinaciji z visokimi standardi kakovosti zagotavlja izdelek z odličnimi tehničnimi značilnostmi in prepoznavnim, a hkrati brezčasnim izgledom.

metro pogonska enota

Garažna vrata so vam na voljo v široki paleti barv in zaključnih slojev, izbirate pa lahko celo med videzom lesa ali kovine. Tako boste lahko izbrali pravo kombinacijo, ki bo ustrezala vaši estetiki in dopolnjevala celovit izgled vašega doma.

Barve garažnih vrat