Svojim strankam ponujamo garažna vrata za dom in industrijo Wisniowski. Izbirate lahko med sekcijskimi, dvižnimi in rolo vrati, ki so v avtomatski ali ročni izvedbi. Ponujamo različne modele, barve in površine, zato lahko izberete takšna vrata, ki najbolj ustrezajo vašim željam.

Vrata za dom morajo zagotavljati varnost vašemu domu in družini. Pomembno je, da ščitijo vašega jeklenega konjička pred vremenskimi vplivi in tatovi, med drugim pa varujejo hišo. Prime vrata za dom imajo vrhunski dizajn, najsodobnejšo tehnologijo in kakovost. Ponujamo Unitherm sekcijska vrata, ki so izredno odporna na veter, vodo in na sploh prepustnosti. To zagotavlja daljšo življenjsko dobo in bolj privlačen videz. Unipro sekcijska vrata so najboljša rešitev za vašo garažo. Namreč namenjena so ohranjanju in ogrevanju toplote v garaži. Izbirate lahko med rolo vrati, ki se zvijejo v zaboj. Odlične so za prihranek prostora. Med drugim ponujamo dvokrilna vrata, ki imajo nizko ceno a zelo zanesljivo delovanje. Ker smo v podjetju Žugič v koraku s časom, ponujamo dvižna vrata za garažo. So najbolj priljubljena ta hip, saj so dobro strukturirana, njihovo delovanje pa je učinkovito.

V kolikor se odločate za nakup garažnih vrat za industrijo, lahko izberete sekcijska vrata. Njihova montaža je hitra in enostavna. Izberete lahko rolo vrata, ki so namenjena za primere zasilnega odpiranja vrat, saj delujejo tudi ob izpadu električne energije. V industriji omogočajo vsestransko rešitev tudi viseča drsna vrata, saj so izjemo obstojna v ekstremnih pogojih. So dobra rešitev v prostorih, ki imajo omejene razvojno možnost. Montirajo se lahko na strop ali preklado. Ponujamo zložljiva vrata za industrijo, ki so zasnovana za razna letališča, razstave, razstavne prostore ter sodobne stavbe. So izredno zanesljiva, še posebej pa jih odlikuje eleganca. V kolikor se ukvarjate z dejavnostjo, ki razklada ali naklada izdelke/materiale, so vrata s sistemom ponovnega natovarjanja prava izbira za vas. Ponujamo vam priklopne rampe in ostalo dodatno opremo.

Wisniowski je priznana blagovna znamka, ki ima kar 25 let izkušenj v proizvodnji garažnih vrat. Sedež podjetja se nahaja na Poljskem, natančneje v mestu Wieloglowy. Poznani so po bogatih izkušnjah in vrhunskih proizvodih. Prav zato smo postali del njihove zgodbe. Strankam želimo zagotoviti najbolj kvalitetne izdelke, kar jih ponuja Evropa. Imajo visoke standarde glede kvalitete in tehnologije proizvodov. Wisniowski svoje produkte neprestano izboljšuje in nadgrajuje, zaradi česar so eno boljših podjetij v svetu garažne industrije. Imajo trdno zastavljene cilje in močno strast do svojega dela.