Sekcijska vrata

Sekcijska vrata MakroPro in MakroPro Alu zagotavljajo najboljšo kakovost in zanesljivo delovanje. Razvoj temelji na priporočilih, ki jih podajo investitorji. So enostavno in hitro montirana.

Rolo vrata

So moderna vrata, namenjena zahtevnim strankam. Imajo funkcijo zasilnega odpiranja vrat v primeru izpada električne energije. Sestavljena so iz glaziranega aluminija in zagotavljajo dodatno svetlobo v prostoru.  

Viseča drsna vrata

Takšna vrata so lahko široko odprta. Preprosta zasnova jim omogoča vsestransko rešitev, ki je dokazana tudi v ekstremnih pogojih.

Viseča drsna vrata SlidePro

Zagotavljajo preprosto rešitev v prostorih z omejenimi razvojnimi možnostmi in širokim odpiranjem. Lahko se pritrdijo na strop ali na preklado, ki odraža univerzalno naravo vrat glede na uporabo. Izdeluje se jih kot eno- ali dvostranska vrata.

Zložljiva vrata

Zložljiva vrata so zasnovana posebej za razstavne prostore, letališča, razstave in za sodobne stavbe, pri katerih se stil in eleganca nagibata k zanesljivosti in funkcionalnosti.

Vrata s sistemom ponovnega natovarjanja

Ponujamo tudi številno vrsto izdelkov za nakladanje in razkladanje, kot so industrijska vrata, priklopne rampe, zatočišče za pristanišče in dodatna oprema. Komponente so izdelane iz vrhunskih materialov z uporabo najnovejših tehnologij. Izdelki ustrezajo vsem standardom varnosti in delovanja.