Prodajamo nogometne in rokometne gole različnih dimenzij

Nogometni goli so izdelani iz aluminija ali železa, sestavljeni so iz različnih cevi in kolen Fi 60. Debelina cevi in kolen je načeloma 3 mm, zadnja krivina vrat je izdelana iz cevi Fi 30, spodnji – talni okvir je izdelan iz ploščatega aluminija ali železa. Sam material prilagodimo samemu namenu oz. uporabnikom.

V kolikor so to manjši otroci, morajo biti nogometni goli prilagojeni njim, tako po višini, širini in seveda teži. Velikost oz . dimenzije cevi se prilagodijo velikosti gola. Največji goli, ki se na primer uporabljajo na velikih nogometnih igriščih so dim 7,32 x 2,44 m. Nogometni goli so opremljeni s kvalitetnimi mrežami iz poliestra, bele barve, velikost oken je 10 x 10 cm. Nogometni goli se po naročilu lahko mokro ali prašno obarvajo po RAL lestvici.

Prodajamo gole vseh dimenzij, namenjeni so zunanji uporabi in tudi notranji, se pravi dvoranski.

Zunanji nogometni goli

Zunanji nogometni goli so lahko prenosni nogometni goli  ali vtični nogometni goli. Prenosni nogometni goli so dobavljivi v vseh dimenzijah: 2 x 1m, 4 x 2m, 5 x 2 m, 7,32 x 2,44m. Gole prodajamo tudi po naročilu, se pravi, da so izdelani po želji stranke. Prenosni nogometni goli so lahko izdelani iz aluminija  ali železa. Nogometni goli dim 2 x 1m so izdelani praviloma iz aluminija, saj so načeloma namenjeni igranju nogometa za mlajše otroke. Nogometni goli izdelani iz aluminija so precej lažji kot železni, zaradi tega so iz vidika varnosti primernejši mlajšim otrokom.  Nogometni goli dim 2 m x 1 m so izdelani iz aluminija –  cevi in kolen Fi 60. Debelina cevi je 3 mm, zadnja krivina vrat je izdelana iz cevi Fi 35, spodnji – talni okvir je izdelan iz ploščatega aluminija dim 60 x 8 mm.

Največji goli, ki se na primer uporabljajo  na velikih nogometnih igriščih so dim 7,32 x 2,44 m. Goli so izdelani iz okroglih cevi in kolen Fi100. Debelina cevi in kolen je 3 mm, zadnja krivina gola je izdelana iz cevi Fi30, spodnji talni okvir je izdelan iz ploščatega materiala. Nogometni goli se po naročilu lahko mokro ali prašno obarvajo po RAL lestvici. Nogometni goli so opremljeni s kvalitetnimi mrežami iz poliestra, bele barve, velikost oken je 10 x 10 cm. Mreže za vse velikosti golov so dobavljive še v zeleni in črni barvi. Mreže izdeluje priznani slovenski proizvajalec.

Vtični nogometni goli

Vtični nogometni goli se uporabljajo na zunanjih nogometnih igriščih. Izdelani so iz ovalnih Alu profilov, opremljeni s kvalitetnimi mrežami slovenskega proizvajalca. Velikost okenc v mreži je 10 x 10 cm. Pri vtičnih golih so potrebne puše, ki se vgradijo v tla igrišča, potrebna so zidarska dela, se pravi izkop, vgradnja puš in zasipanje ter polaganje trave okoli puš.

Dvoranski nogometni goli

Dvoranski nogometni goli so izdelani tako, da so prilagojeni športnim dvoranam. Ravno tako so dobavljivi v vseh dimenzijah: 2 x 1m, 4 x 2m, 5 x 2 m, 7,32 x 2,44m in po naročilu. Izdelani so lahko iz aluminija ali železa. V kolikor so goli izdelani iz železa so zaščiteni pred rjavenjem, se pravi, da so vroče pocinkani. Po želji stranke se goli lahko barvajo  po RAL  lestvici. Dvoranski nogometni goli so ravno tako  opremljeni s kvalitetnimi mrežami slovenskega proizvajalca. Velikost okenc mrež so 10 x 10 cm, mreže so lahko bele, zelene ali črne barve.

nogometni goli

Za ponudbo nas