Novo generacijo sekcijskih vrat odlikujejo predvsem vrhunska kakovost, odlična varnost ter tehnološka dovršenost.

Garažna vrata PRIME niso zgolj skupek dovršenih rešitev, temveč rezultat načrtnega razvijanja uravnoteženega izdelka, ki združuje vrhunsko tehnologijo in najnovejša dognanja s področja varnosti. Vsaka najmanjša podrobnost je premišljeno zasnovana in izpopolnjena, kar omogoča brezhibno delovanje in udobje.

prime garažna vrata

Jedro garažnih vrat PRIME so plošče INNOVO, izdelane iz najkakovostnejšega jekla in polnjene z visoko izolativno 60mm peno. To jim daje odlične izolativne lastnosti, zaradi katerih so garažna vrata PRIME odlična rešitev za vgradnjo v nizkoenergetske in pasivne hiše. Zaradi svoje izolativnosti in učinkovitega tesnjenja pomagajo zmanjšati toplotne izgube, kar dodatno pripomore k zmanjšanju stroškov ogrevanja.

Prečni prerez INNOVO plošče z zaščito zgloba na notranji strani vrat.

  1. Pregibna zaščita za zglob
  2. Aluminijast profil za pritrjevanje pregibnih zaščit
  3. Pet plastno jeklo pri nosilcu tečaja
  4. Tesnilo zgloba plošče
  5. Skriti tečaj
  6. Poliuretanska pena

Linijo PRIME prepoznamo po klasičnih in brezčasnih linijah, ki navdušujejo s svojo eleganco in nakazujejo inteligentno zasnovan sistem notranjega mehanizma. Dizajn sledi sodobnim modnim trendom in nudi estetsko dovršenost, ki se odlično poda k vsaki novogradnji.

garažna vrata prime

Dodatna prednost garažnih vrat PRIME pa je tudi izredna varnost, ki je sad dolgoletnih raziskav in študij. Za največjo varnost imajo vrata vgrajena več posameznih varovalnih in zaščitnih naprav, ki delujejo individualno, hkrati pa skupaj tvorijo dovršen sistem varoval, ki ščitijo tako uporabnika kot celoten dom. Razne zaščite drsnikov, pregibov in vodil uporabnika ščitijo pred poškodbami, foto celice in optični senzorji pa poleg zaščite tudi varujejo vaš dom.

Vsa garažna vrata imajo vgrajeno pogonsko enoto METRO, ki je tehnološko dovršen produkt uveljavljene družbe SOMFY. Pogonsko enote odlikuje inovativen minimalistično brezčasen dizajn ohišja v črni in beli barvi, ki v kombinaciji z visokimi standardi kakovosti zagotavlja izdelek z odličnimi tehničnimi značilnostmi in prepoznavnim, a hkrati brezčasnim izgledom.

Garažna vrata PRIME so vam na voljo z bogato paleto barv in zaključnih slojev, s pomočjo katerih boste lahko garažna vrata brez težav prilagodili splošnemu izgledu vašega doma in tako poskrbeli za celovit izgled.

Barve garažnih vrat