VRHUNSKA KAKOVOST IN ZANESLJIVO DELOVANJE WIŚNIOWSKI INDUSTRIJSKIH SEKCIJSKIH VRAT

Vrata so oblikovana v skladu s priporočili in željami investitorjev ter zasnovana za hitro in preprosto montažo, ki je zaradi prilagodljivosti mogoča v vseh vrstah industrijskih objektov. Vrata so popolnoma uravnotežena, da zagotavljajo gladko delovanje, tehnološko dovršena pogonska enota pa zagotavlja dolgotrajno delovanje.

Vrata so na voljo v velikem številu različic, ki omogočajo popolno prilagajanje željam in potrebam vsakega podjetja. Odločite se lahko za dizajn s prozornimi ploščami, ki v objekt spuščajo več svetlobe, prezračevalnimi ploščami, ki skrbijo za optimalno prezračevanje prostora za vrati, ali polnimi ploščami, s katerimi si zagotovite maksimalno zasebnost.

Vrata so izdelana iz aluminija in jekla vrhunske kakovosti, s čimer je zagotovljeno dolgotrajno delovanje brez vzdrževanja in popravil. Na voljo so vam tudi različne stopnje zvočne in toplotne izolacije ter odpornosti na vremenske vplive, s čimer si lahko glede na lastne želje in potrebe zagotovite dolgo obstojna vrata.

Ker se zavedamo, da je v industrijskih objektih prostor izrednega pomena, so vrata razvita v skladu s potrebami industrijske uporabe. Ponujamo vam različne izvedbe sistema za odpiranje glede na vaše potebe in prostor, s katerim razpolage, med drugim tudi možnost poševne montaže sistema.

Strukturni elementi vrat so izdelani iz galvaniziranega jekla ter prevlečeni s poliestrsko barvo. Dolgotrajno življenjsko dobo zagotavlja poseben postopek obdelave plošč z večplastnim materialom.

Z našo ponudbo razpoložljivih barv in zaključnih slojev boste lahko sekcijska garažna vrata povsem prilagodili svoji grafični podobi in elementom objekta ter tako celovito dopolnili svojo podobo.

Za vse, ki iščete nestandardne barve, ponujamo tudi možnost izbire katere koli barve iz RAL lestvice.

Barve industrijskih sekcijskih vrat:

Zaključni sloji industrijskih sekcijskih vrat:

Teksture industrijskih sekcijskih vrat:

Za potrebe industrije je ta linija vrat na voljo z dodatnimi funkcionalnostmi, kot je ključavnica s kodo, čitalnik kartic, LED opozorilna luč, signalni semafor, zvočni signal, senzor gibanja, povlečno stikalo in mnoge druge.