Dvižna garažna vrata so trenutno najbolj priljubljen tip garažnih vrat na tržišču. Odlikuje jih enostavna struktura in uveljavljena zasnova, ki zagotavlja dolgotrajno zanesljivo delovanje.

Izbrana dvižna garažna vrata CONNECT lahko še polepšate z izbiro različnih okrasnih motivov, ki jih namestimo med plošče. Izbirate lahko med videzom lesa (zlati hrast ali rjavi lešnik), nerjavečim jeklom in celotno RAL barvno lestvico. Tako boste poskrbeli, da vaša garažna vrata dopolnjujejo izgled vašega doma. Navidezno majhna podrobnost, kot je okrasni motiv med ploščami, lahko povsem spremeni izgled vrat in poskrbi za piko na i.

Varnost in funkcionalnost

  1. Posebej zasnovane raztezne vzmeti delujejo kot protiutež vratnemu krilu, njihovo zaščitno ohišje pa ščiti pred poškodbami prstov
  2. Koleščki z ležaji zagotavljajo dolgotrajno tiho delovanje
  3. Dvotočkovni sistem zapaha vaš dom ščiti pred vdori
  4. Vrata lahko naročite z dodatno toplotno izolacijo in tako zmanjšate toplotne izgube
  5. Zaradi posebnega dizajna plošč in profilov so vrata trdnejša, njihova življenjska doba pa še daljša
  6. Samozaklepni zapahi na štirih točkah ščitijo pred nepooblaščenim odpiranjem vrat

Ker se zavedamo, kako pomembno je, da vrata estetsko dopolnjujejo izgled vašega doma, vam poleg standardnih barv in zaključnih slojev ponujamo možnost izbire katere koli barve, ki se bo kar najbolje ujemala z vašimi okni, vrati, fasado in streho ter drugimi elementi vašega doma.

Barve garažnih vrat

Omogočamo pa vam tudi izbiro zaključnega sloja v videzu lesa