Sekcija vrata UniPro nudita vrhunsko udobje in tehnološke rešitve za vaš dom. Odlikuje jih izredno nizek koeficient toplotne prevodnosti, zaradi česar so zlasti primerna za nizkoenergetske in pasivne gradnje, saj s svojimi izrednimi izolativnimi lastnostmi dodatno pripomorejo k preprečevanju toplotnih izgub. Prav tako se ta garažna vrata ponašajo z izredno nizkim zvočnim izolacijskim indeksom v višini 23 dB, ki zagotavlja. Da boste lahko v lastnem domu uživali v miru in tišini.

Vrata so izdelana iz 40 mm jeklenih plošč, napolnjenih s posebno poliuretansko peno brez freona, ki jih dopolnjujejo elementi iz galvaniziranega jekla. Vrata so izdatno izolirana z vseh strani, kar dodatno pripomore k toplotni in zvočni izolativnosti ter udobju v vašem domu.

Unipro

Varnost in funkcionalnost

  1. Poseben profil plošč preprečuje zatikanje prstov in tako dodatno ščiti pred nesrečami
  2. Preklopna varnostna naprava ščiti pred nenačrtnim zapiranjem vrat, če se kabel poškoduje
  3. Integrirana zaščita zagotavlja maksimalno varnost v primeru okvare torzijske vzmeti
  4. Robustna konstrukcija je ključnega pomena za dobro izdelana sekcijska vrata
  5. Preobremenitvena zaščita skrbi, da se vrata ne zaprejo, če pod krilom zazna oviro
  6. Fotocelice zagotavljajo, da se vrata zaustavijo in začnejo odpirati, če zaznajo oviro
Unipro

Vsa garažna vrata imajo poleg ročnega načina odpiranja in zapiranja tudi možnost vgradnje pogonske enote METRO, ki je tehnološko dovršen produkt uveljavljene družbe SOMFY. Pogonsko enote odlikuje inovativen minimalistično brezčasen dizajn ohišja v črni in beli barvi, ki v kombinaciji z visokimi standardi kakovosti zagotavlja izdelek z odličnimi tehničnimi značilnostmi in prepoznavnim, a hkrati brezčasnim izgledom.

metro pogonska enota

Garažna vrata UniPro so vam na voljo z bogato paleto barv in zaključnih slojev, s pomočjo katerih boste lahko garažna vrata brez težav prilagodili splošnemu izgledu vašega doma in tako poskrbeli za celovit izgled.

Barve garažnih vrat