Usposobljeni za montažo panelnih ograj

Panelne ograje v našem podjetju sicer sami ne izdelujemo, smo pa sposobni in usposobljeni za montažo. Panelne ograje pri nas dobite po ugodni ceni.

Ograjevanje s panelnimi mrežami je primerno predvsem za velike poslovne objekte, šole, vrtce, industrijske cone …. Nikakor ne želimo reči, da za individualne objekte panelne ograje niso primerne, saj vsi vemo, da imajo vsake oči svojega malarja.

panelne ograje

Panelne ograje so kot že rečeno namenjene predvsem varovanju objektov pred nezaželjenimi vstopi, hkrati so pa nudijo tudi estetski učinek. Take ograje imajo tudi zelo dolgo življenjsko dobo, kar ni zanemarljivo. Hkrati pa niso zahtevne za vzdrževanje. V primeru, da se posamezni panel ali več panelov poškoduje, ga brez posebnih težav nadomestimo z novim.

Takšne ograje so sestavljene iz jeklenih palic debeline 4/5 mm, so vroče pocinkane in prašno obarvane. Glede na višino so te ograje temu primerno tudi ojačane proti zvijanju. Velikost oken je 50 x 200 mm. Ravno tako kot panelne ograje so stebri vroče pocinkani in prašno obarvani z UV obstojno – odporno barvo. Stebri so  kvadratni 60 x 40mm. Sama montaža panelnih ograj na te stebre je hitra in enostavna. 

panelna ograja

RAL barve za panelne ograje

Sestava žice

Višine panelov

 

 

2D panelne ograje

Na tržišču obstajajo tudi 2D panelne ograje. To je profesionalni mrežni sistem panel 2D, ki zagotavlja izjemno veliko trdnost, kvaliteto in seveda varnost. Takšne ograje imajo tudi zelo dolgo življenjsko dobo. Sama tehnologija premazov vpliva na zelo dolgo obstojnost izdelka. Tudi takšne ograje so pocinkane, ta podlaga se premaže s tekočino, ki poveča prijemanje končnega zaščitnega poliestrskega UV premaza. Te panelne ograje so dobavljive v različnih velikostih, s stebri in pritrdilnim materialom. Zaradi dvojnih vodoravnih žic so te panelne mreže zelo stabilne in trdne.

Montaža vseh vrst panelnih ograj se lahko izvede direktno v zemljo, vendar je potrebno stebre pritrditi v betonske temelje. Bistveno hitrejša in lažja je montaža panelne ograje na že obstoječe betonske škarpe ali druge utrjene podlage.

Same panelne mreže lahko uporabimo tudi za druge namene, z njimi lahko ogradimo prostor za smetnjake, prostore za domače živali ali p kot polnilo v dvoriščnih vratih, ki so nadaljevanje vrtne ograje.