Dvoriščna drsna vrata veljajo za staro, že preizkušeno izbiro dvoriščnih vrat. Vrata se odpirajo po vodilu, ki je pritrjeno v tleh. Dvoriščna drsna vrata lahko prenašajo velike obremenitve (dolžina in teža). Največkrat se uporabljajo za pri industrijskih objektih ter dvoriščih, pri katerih ni dovolj prostora za samonosna dvoriščna drsna vrata.

Dvoriščna drsna vrata imajo možnost priklopa na motor, tako da se lahko odpirajo ročno ali avtomatsko. Narejena so iz visoko kakovostnih materialov, ki so antikorozijsko zaščiteni in posledično primerni za vse vremenske razmere. Z dolgoletnimi izkušnjami izdelujemo dvoriščna drsna vrata tako, da bodo služila svojemu namenu vrsto let.

Dvoriščna vrata so namenjena zaščiti vašega doma – poslovnega objekta, hkrati pa dajejo urejen videz vašemu vhodu na dvorišče. Drsna dvoriščna vrata so element, ki naj bo skrbno načrtovan, saj je to prva zadeve, ki jo zagledajo vaši obiskovalci oz. mimoidoči. K samim drsnim dvoriščnim vratom sodijo tudi vrata za osebni prehod, ki vam bodo omogočila enostaven vstop v vaš dom.

Okvir drsnih vrat je sestavljen iz pohištvenih cevi različnih dimenzij, odvisno od dolžine in teže vrat. Vsa drsna dvoriščna vrata so vroče pocinkana in dekorativno obarvani po RAL lestvici. Polnilo je prilagojeno vašim željam. Lahko je iz kovanih elementov, pvc materialov, pohištvenih cevi, raznih panelov, lesa, mrež, …

Avtomatska dvoriščna vrata predstavljajo udobje, saj nudijo odpiranje na daljavo z daljinskim oddajnikom ali pa preko telefona. 

drsna vrata